Terug Gaanderense Kermis editie 2021 is afgelast

Gaanderense Kermis editie 2021 is afgelast

De kermis in Gaanderen gaat niet door. Er is definitief een streep gegaan door het volksfeest van het dorp. De kermis commissie en het Schuttersgilde heeft dit moeten besluiten door de huidige coronamaatregelen en het feit dat de verantwoordelijke instantie geen vergunning verleend.

We hadden goede hoop dat op de persconferentie van 13 augustus jl. meer versoepelingen zouden worden aangekondigd. De maatregelen die nu worden gesteld door de overheid, maximaal 750 personen, zonder tenten is de kermis zoals we gewend zijn niet te organiseren. Hoe graag wij dit ook willen.

We gaan het programma van dit jaar doorschuiven naar 2022. De kermis is een feest voor iedereen en moet daarom toegankelijk zijn voor iedereen. De gezondheid van onze samenleving staat voorop!

Wij gaan jullie volgend jaar graag weer verwelkomen op onze kermis