Terug Kermis is AFGELAST

Kermis is AFGELAST

Zoals velen van jullie misschien al hadden verwacht, moeten ook wij nu het nieuws gaan brengen dat de Gaanderense kermis dit jaar niet doorgaat. Wij hebben vandaag van de verantwoordelijke instantie de bevestiging gekregen dat de kermis definitief niet door kan gaan.

De kermis is een feest voor iedereen en moet derhalve toegankelijk zijn voor iedereen. De gezondheid van ons allen vinden wij erg belangrijk. Mede daarom kunnen wij met de beperking van de 1½ meter regel onze kermis niet vieren zoals wij dat gewend zijn.

We vinden het natuurlijk jammer maar wij als kermiscommissie en bestuur van Schuttersgilde St. Martinus Gaanderen begrijpen volledig dat in deze tijd de Gaanderense kermis geen doorgang kan hebben.

De gezondheid van onze samenleving staat voorop!
We hopen jullie volgend jaar weer te verwelkomen op onze kermis.

Blijf gezond en tot snel………