SLAMM

  • Zaterdag 10 september 2022
  • Salontent
Slamm

Slamm is een allround coverband vol afwisseling en enthousiasme. Al meer dan tien jaar toert Slamm langs de zalen met een opzwepende combinatie van show, muzikaliteit en feest. Live. Echt. Zes ervaren muzikanten, waaronder een indrukwekkende zangeres en een leadzanger die elk publiek op sleeptouw nemen.

Slamm heeft Brabant als uitvalsbasis en speelt door het hele land. Een hecht en professioneel team dat op elke situatie inspeelt: bruiloft, feesttent, of personeelsfeest, de Grand Slamm Party voelt zich overal thuis.

OMDAT HET ECHT MOET ZIJN, OMDAT HET MOET KNALLEN!!!

Soms is het die lekkere eighties hit of een vette rocksong. Soms dat nieuwe nummer uit de Top 40 dat je maar niet uit je kop krijgt of die onvervalste meezinger. Elke keer weer vindt Slamm de sleutel om de vlam in de pan te laten slaan. Publiek gek, band gek: dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Waarom ben je op zoek naar een band voor een feestavond? Omdat het echt moet zijn, omdat het moet knallen. En omdat het publiek tot en met de laatste toegift geboeid moet zijn door een band die de sfeer maakt, maar ook aanvoelt.

Slamm is een echte live-band en heeft een repertoire dat elke gelegenheid aankan – van surprise party tot bedrijfsfeest, van stampvolle kroeg tot een feesttent met tienduizend man. Energie, plezier en muzikaliteit spat van het podium af. Dat mag je met recht een Grand Slamm Party noemen.