Dance & Playfest - De Grote Mini Playbackshow

  • Dinsdag 12 september 2023
  • Salontent
De Grote Mini Playbackshow

De dinsdag van de kermis is speciaal voor de schoolgaande jeugd het Dance & Playfest. Dit belooft weer een mooi spektakel te worden. Vanaf 13.00 uur worden de kinderen opgehaald bij de scholen, zij komen dan allemaal tegelijk aan in de tent. We starten dan met een opwarm programma met Party DJ Jurgen.

Om 14.00 uur begint de Grote Mini Playbackshow. De kandidaten kunnen ook dit jaar weer op een echt professioneel podium hun talenten laten zien. Is het Mart Hoogkamer of toch Justin Bieber of gaan we met zijn alle van Links naar Rechts met Snollebollekes.

“Wordt jij de beste act van Gaanderen”

De kinderen strijden dan om wie de beste act van 2023 van Gaanderen wordt. Uit ervaring weten we dat het elk jaar spannender wordt. Kom kijken naar onze talenten uit Gaanderen en neem gerust een spandoek mee om de kandidaten aan te moedigen.

Daarnaast zijn de kinderspelen in een “nieuw” jasje gestoken. Er zijn onder andere meerdere springkussens, waar iedereen naar hartelust kan springen. Tijdens deze leuke activiteiten is het ook mogelijk om een glaasje ranja te drinken. Deze kan je halen bij de kraam die in de tent staat.

Mededelingen Dance & Playfest

Attractiebonnen en snoepbonnen
Kinderen kunnen maandag en dinsdag de attractiemunten bij de exploitanten inleveren. Deze munten worden op de scholen uitgedeeld. Snoepbonnen kunnen ALLEEN op dinsdag worden ingeleverd bij de stand in de tent, tussen 13:30-16:00 uur.

Kinderen van 4 tot 12 jaar die buiten Gaanderen basisonderwijs volgen en een traktatie en vrijkaartjes willen ontvangen, kunnen dit voor 4 september opgeven bij Annelore van Niel via secretaris@kermisgaanderen.nl.

Tijdschema

13.30 uur - 14.00 uur Opwarmen met Party DJ Jurgen.
14.00 uur - 15.00 uur GROTE Mini Playbackshow.
15.00 uur - 16.00 uur Kinder activiteiten.