Informatie / Mededelingen

Attentie voor de zieken

Er zijn mensen die niet naar de kermis kunnen komen in verband met ziekte, terwijl de Gaanderense kermis een feest is voor alle inwoners van Gaanderen. Jaarlijk brengen daarom leden van het Schuttersgilde de vrijdag voor de kermis deze inwoners een bezoek en bieden een kleine attentie aan.

In verband met de privacy wetgeving mogen instanties geen namen bekend maken van personen welke in het ziekenhuis of verpleegtehuis verblijven. Graag ontvangen wij de namen van deze mensen, zodat wij hen kunnen verblijden met een attentie.

Ken je iemand die in aanmerking komt voor een (zieken) attentie, dan kan je de naam doorgeven aan het Schuttersgilde door een email te sturen naar secretariaat@kermisgaanderen.nl
of stuur een whatsapp naar Annelore van Niel +31 6 19 05 11 05
Doe dit voor 1 september 2022!

Kermiscollecte

Elk jaar komen de leden van het Schuttersgilde bij je aan de deur om de kermis glossy van Gaanderen af te geven. Ze vragen dan tevens een vrijwillige bijdrage. Jouw bijdrage wordt besteed aan de attenties voor de zieken en aan de kinderspelen.

Garderobe

Musical Producties Gaanderen zorgt ook dit jaar voor uw jas voor € 1,50. De garderobe wagen is geopend op de volgende momenten:

 • Zaterdag 10 september 21.00 uur tot 02.30 uur
 • Zondag 11 september 14.00 uur tot 02.30 uur
 • Maandag 12 september 10.30 uur tot 23.30 uur
 • Dinsdag 13 september 15.00 uur tot 01.00 uur

 • Wij wensen iedereen fijne kermisdagen toe!

  Pinnen

  Drankmunten en entreekaarten kunnen worden gepind.

  Legitimatie verplicht

  U moet zich kunnen legitimeren op het kermisterrein.
  Aan personen onder de 18 wordt er geen alcohol verstrekt

  Kerkstraat afgesloten

  Dit jaar is de Kerkstraat weer afgesloten tijdens de openingsuren van de kermis. Dit geldt voor het stuk van de Hekweg tot aan de Vreeltstraat en v.v. Houd er rekening mee dat rijden zonder een geldig bewijs tijdens deze uren strafbaar is.