Lachen geblazen met Sander & Co Kindershow

  • Zaterdag 9 september 2023
  • Cafétent
Anders met Sander Show

Lachen Geblazen is een gloednieuwe kindershow die wordt gepresenteerd door Sander & Co. Het wordt een feestelijke middag voor de hele familie waarbij stil zitten geen optie is.

Dit gevarieerde programma bestaat onder andere uit een aantal goochelacts, waarbij Sander & Co niet alleen vóór de kinderen, maar ook mét de kinderen gaan goochelen. Daarnaast omvat deze kindershow leuke spelletjes, mee-zing liedjes, een kleurrijke ballonnenparade, herkenbare dansjes, gekke situaties en een speciale en onmisbare gast; Charlie de buikspreekpop. Charlie is het brutale buurjongetje van Sander die bij alles wat Sander hem vraagt zijn eigenwijze opmerkingen niet voor zich kan houden en moeiteloos heel de zaal op zijn hand krijgt. Sander probeert Charlie nog in het gareel te houden als hij het weer eens te bont maakt, maar of dat lukt? U ziet het in de kindershow Lachen Geblazen.

Charlie is het brutale buurjongetje van Sander

Het is een professioneel programma dat garant staat voor één of twee uur interactief mee-doen en veel lachen. Deze vlotte kindershow is voorzien van een groot showdecor en eigen geluid. Licht is optioneel.

Wie is Sander Ketels?

Sander Ketels werd geboren op 5 september 1993 in Zevenaar. Na jarenlang thuis ‘optreden’ voor familie en kennissen als Clown Bassie, had Sander op 12 jarige leeftijd zijn eerste echte schnabbel als clown voor een evenementencircus uit Den Haag. In de loop der jaren is hij uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte entertainer van Nederland met zijn kindershows, ballonnenacts en presentaties op scholen, vakantieparken, winkelcentra, kinderfeesten, bedrijfsfeesten en in feesttenten en (openlucht)theaters.

In de afgelopen jaren heeft deze veelzijdige entertainer menig feest en evenement voorzien van entertainment. Hij mag grote bedrijven waaronder de Efteling tot zijn klantenkring rekenen en hij was meerdere keren op televisie bij onder anderen Lieve Paul (Paul de Leeuw, VARA), Jandino’s Bezorgservice (Jandino Asporaat, NTR), Gelderse Koppen (Harm Edens, TV Gelderland), RTL Late Night (Humberto Tan, RTL4) en het NOS journaal. Sander doet het werk nog steeds met heel erg veel plezier. ‘Soms vraag ik mij af wie het nou leuker vind. Ikzelf op de bühne of de kinderen in de zaal’ aldus de beroepsentertainer.